Zsindelyes pálinka webáruház

prémium pálinkák a Pálinkamester ajánlásával

Pálinkamester - Pálinka webáruház

A név kötelez! - szokták mondani, és most ennek eleget téve elmondhatom, hogy a Budapesti Corvinus Egyetem Élelmiszertudományi Karának felsőfokú oktatása által, hivatalosan is Pálinkamester vált belőlem. Az egyetem oktatóinak elhivatottságának és a lelkes hallgatói közösségnek köszönhetően a pálinkás szakma egy elit társasága született meg a képzés során. Aki kicsit is komolyabban szeretne foglalkozni a pálinka készítésével, vagy csak érdeklődik a pálinka kultúra, pálinka turizmus vagy egyéb pálinkával kapcsolatos témák iránt, azoknak meleg szívvel ajánlom a Pálinkamester képzést.

 
A Budapesti Corvinus Egyetem Élelmiszertudományi Kara a Pálinkamester-képzést úgy építette fel, hogy a résztvevők magas szintű technológiai és műszaki felkészültséget, korszerű piaci, vállalkozási és jogi ismereteket kapjanak, s ezek mellett betekintést szerezhessenek a pálinkakultúrába, s felfedezhessék a pálinka és a gasztronómia, illetve a pálinka és a turizmus házasításában rejlő lehetőségeket. Legfontosabbnak azonban azt tartottuk, hogy minden tantárgyat olyan oktatók tanítsanak, akik saját maguk is elismertek a szakterületükön. Az egyes tantárgyak keretében ráadásul sok olyan előadót – híres pálinkamestereket, tapasztalt kereskedőket, neves étteremtulajdonosokat, reklámszakembereket – látunk vendégül, akik egy-egy óra keretében saját személyes tapasztalataikon keresztül mutatják be a tananyagok gyakorlati vonatkozásait.

 

Mindemellett úgy gondoljuk, hogy a pálinkakészítést nem lehet kizárólag könyvből vagy előadótermekben elsajátítani. Jó pálinkamester abból válhat, aki az elméleti tudás megszerzése mellett kellő időt tölt a gyakorlati ismeretek elsajátításával is. A képzés résztvevői az Élelmiszertudományi Kar kitűnően felszerelt laborjában és saját pálinka-tanüzemében mélyíthetik el készségszinten az elméletben megtanultakat. Emellett minden oktatási félévben tanulmányi túráraindulunk, amelynek keretében megismerkedünk egy-egy országrész nevezetes főzdéivel és elismert szakembereivel.

forrás:www.palinkamesterkepzes.hu

A név kötelez! - szokták mondani, és most ennek eleget téve elmondhatom, hogy a Budapesti...
A birs pálnkafőzdei felhasználása nem rendelkezik olyan mértékű tradíciókkal, mint pl....
Többet iszik, aki állva iszik A gasztro-kultúra színes palettáján számtalan ital...
Hariforma Bt.
4220 Hajdúböszörmény
Király Jenő tér 1/B
A Pálinkamester elkötelezett híve és támogatója a felelősségteljes,
kultúrált italfogyasztásnak. Ezért pálinka fogyasztását 18 éven aluliak
számára nem ajánljuk és őket kiszolgálni sem áll módunkban.